lördag, januari 30

Bra dagar

Det finns bra dagar. Det finns dåliga dagar. Det finns dagar som börjar bra och dagar som slutar dåligt, sen finns det naturligtvis sådana dagar där det går upp och ner hela tiden. Emellanåt blir det som så att dessa perioder som är bra och dåliga blir lite längre än en dag och kanske pågår i någon vecka eller två.

För det mesta kan det vara svårt att urskilja bra och dåliga dagar ifrån varandra just eftersom det brukar variera alltsom oftast mellan olika tider på dagen hur bra respektive dåligt det känns just då. En vecka kan kännas helt upp-och-ner som helhet, men det finns alltid vissa saker som är lite bättre och vissa saker som är lite sämre under hela tiden. Det kommer alltid finnas saker som man önskar att man hade gjort och saker som man önskat att man låtit bli att göra.

När jag för en liten stund sedan läste några av inläggen i bloggen Tankefel och dylikt blev jag så glad över optimismen däri och väljer att avsluta detta inlägg på samma sätt:

"Ty en dag är vad en gör av den. Den behöver inte börja som den bästa av dagar, men inget säger att den inte kan sluta som en sådan."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar